Domingster Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 Zdravim, mam tu zaply x-box a potreboval bych poradit jakou lokalitu nastavit? Jestli kdyz dam united kingdoms jestli mi pujdou stahovat balicky atd, ktery se automaticky uazmykaj pro CR... Nebo jaky to ma nevyhody? Diky... Citovat
0 Elypsa Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 Doporucuji UK, tam je plna podpora vsech balicku apod. a ne jako na CZ, kde to je zatim v plenkach Citovat
0 TheSkunk Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 ...Ale teoreticky ( v praxi o tom nevim) by si mohl dostat ban... Ale já mam taky UK a neznam nikoho kdo by ban za tohle dostal... Citovat
0 JuRaCZ Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 ja kdysi taky mel na UK, jenze jak spustily live pro CZ tak mi neslo nic stahnout z live, migroval jsem a uz mi slo stahnout vse, nevim holt proc, protoze to se snad stalo jen me, jelikoz hafo lidem s UK uctem jede ulpne v poho vse se vsim vsudy Citovat
Otázka
Domingster
Zdravim, mam tu zaply x-box a potreboval bych poradit jakou lokalitu nastavit? Jestli kdyz dam united kingdoms jestli mi pujdou stahovat balicky atd, ktery se automaticky uazmykaj pro CR... Nebo jaky to ma nevyhody? Diky...
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.