Domingster Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Zdravim, mam tu zaply x-box a potreboval bych poradit jakou lokalitu nastavit? Jestli kdyz dam united kingdoms jestli mi pujdou stahovat balicky atd, ktery se automaticky uazmykaj pro CR... Nebo jaky to ma nevyhody? Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Elypsa Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Doporucuji UK, tam je plna podpora vsech balicku apod. a ne jako na CZ, kde to je zatim v plenkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ok diky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunk Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 ...Ale teoreticky ( v praxi o tom nevim) by si mohl dostat ban... Ale já mam taky UK a neznam nikoho kdo by ban za tohle dostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 ja kdysi taky mel na UK, jenze jak spustily live pro CZ tak mi neslo nic stahnout z live, migroval jsem a uz mi slo stahnout vse, nevim holt proc, protoze to se snad stalo jen me, jelikoz hafo lidem s UK uctem jede ulpne v poho vse se vsim vsudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domingster
Zdravim, mam tu zaply x-box a potreboval bych poradit jakou lokalitu nastavit? Jestli kdyz dam united kingdoms jestli mi pujdou stahovat balicky atd, ktery se automaticky uazmykaj pro CR... Nebo jaky to ma nevyhody? Diky...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.