Propi Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Zdravím, flashnul jsem už několik PSP a chtěl bych abych z toho taky něco měl :cheesygrin: chtěl bych se ale nejdříve zeptat kam bych si mohl dát inzerát protože to asi není moc legální tak abych neměl nějaké problémy. Máte někdo zkušenosti ?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Propi Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Není to legální, ale byl by nějaký problém kdybych si to dal na Aukru ? Předem díky za odpověď ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Napiš rovnou odkud jsi, jaký máš typ psp a FW, zbytečně přehnaně se bojíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Napiš rovnou odkud jsi, jaký máš typ psp a FW, zbytečně přehnaně se bojíš Ale on nechce flashnut svoje PSP ale ak by niekdo potreboval tak by flashol niekoho ineho PSP samozrejme za nejake peniaze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Tenkrát když jsem to dělal tak jsem si to dal do podpisu, žádný problémy jsem neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Dej si to rovnou na kriminalku ČR ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Na aukro určitě ne, tam ti smáznou u prodeje i obrázek kde je nelegální soft :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Propi Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ja jsem si myslel, že na Aukru by byl akorád problé. Tak na nějaký internetový bazar ? Hyper inzerce třeba ? Nebo kam by jste doporučili, moc přízpěvků sem nepíšu takže v podpisu by to pro mě bylo 0% šance :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 psp.novinky.org máš tam fórum a tam to někde je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Ať se budete snažit sebevíc, takovým lidem neporadíte :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.