valis1 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Zdarec, k čemu vlastně jsou dobrý ty achievementy? Zatím mi z toho vyplívá, že jen na EGO hráče, co?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Trafil si do cierneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Kolikaty ze je tohle tema, ktere se pta na co jsou achievmenty? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Zdarec, k čemu vlastně jsou dobrý ty achievementy? Zatím mi z toho vyplívá, že jen na EGO hráče, co?:bash: Neboj, za chvíli tě taky začne bavit je sbírat, a budeš hry hrát hlavně kvůli ajchům:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
valis1
Zdarec, k čemu vlastně jsou dobrý ty achievementy? Zatím mi z toho vyplívá, že jen na EGO hráče, co?:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.