mmm273 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Cafte, na Wii remote je reproduktor ako ste si iste vsimli :D nemali ste niekedy problem s jeho "pistanim" ? proste taky staly zvuk vo vyssej frekvencii... mne sa to vyskytlo u Silent Hill Shratred Memories, od zaciatku spustenia / aj v menu, aj v hre) reprak v remote pisti .... co s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Jestli mas doma male sroubovacky tak ho rozeber a na ten plastovy kryt (ty dirky) nalep pruhlednou izolepu :) vyborne to funguje proti "prebuzenym" reprackum atp. Ale jinak jsem se s tim uz taky setkal :) ale nevypozoroval proc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mmm273
Cafte, na Wii remote je reproduktor ako ste si iste vsimli :D
nemali ste niekedy problem s jeho "pistanim" ? proste taky staly zvuk vo vyssej frekvencii...
mne sa to vyskytlo u Silent Hill Shratred Memories, od zaciatku spustenia / aj v menu, aj v hre) reprak v remote pisti ....
co s tym?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.