nervaaak Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ahoj, vim ze to asi nepatri primo sem, ale nevim kam presne umistit tento dotaz a potreboval bych poradit, diky Chci koupit herni konzoli, ale nevim kterou, prosim o pra tipu zajima me srovnani vykon a kvalita, rozdil v cene u konzoli neni podstatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Přečti si tohle: http://console-forum.net/tema/83046-ps3-nebo-xbox360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nervaaak Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 :D dik uz jsem si vsim jsem ******:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 no tak za prve se rozhodni jake hry chces hrat jestli GT5, GOW3, Uncharted (PS3) nebo Halo, Gears of War, Forza (xbox360) atd. ja mam xbox a jsem spokojeny, ale taky bych si rad zahrat ty ps3 exkluzivity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 já můžu napsat to že mám xko.nelituju toho.navíc když ti odejde mechanika u xka je levnější,laser je dost levnej.u ps3 to jsou šílení pálky..a navíc u xboxu.jdou pálenky všechny přitomž u ps3 jdou jen některý co jsem slyšel....takže radím jdi do xbox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 nervaak: Na výkonu nesejde (resp. PS3 je výkonnější, ale obtížnějc se na něj programuje a proto na něm některý hry vypadaj hůř než na X360), s kvalitou jsou na tom obě konzole ve svejch posledních revizích podobně. Projdi si exkluzivní hry, který na oba systémy vyšly/maj vyjít a podle nich se rozhodni. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 To co tady píšete je VŠECHNO obsazené vtom článku jak uvádí Assassin . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Jenom honěj posty ... lock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts