bery213 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Zdravim , mám PSP 3001 fw. 5.03 gen-C (full) a teď jsem po dlouhý době stahoval nějaký hry a stáhl jsem si Assasian a Army of two a zkopíroval jsem to do PSP složky ISO ,kde mám i ostatní hry a nějak mi to ty 2 nechce najít ..?..stahoval jsem to z ulozto.cz od nějakýho stuffyho...předem díky za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 A tie ostatne ti ukazuje? :D Ak maju tie ISO dlhy nazov tak ho skus skratit napr. len na Army alebo skus este povipinat vsetky pluginy lebo tie zvyknu robit problemy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bery213 Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 A tie ostatne ti ukazuje? :D Ak maju tie ISO dlhy nazov tak ho skus skratit napr. len na Army alebo skus este povipinat vsetky pluginy lebo tie zvyknu robit problemy :D Joooo díky kámo , mělo to dlouhej název jak kráva , ale už to je , fakt díky !!!:):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.