Domingster Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Zdravím, prosím vás neví někdo co to je za chybu??? 8b010010 Najednou mi to napsal z ničeho nic xbox... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 To jsi nám toho řekl ! Musíš napsat v jakých souvislostech - jak ti máme jinak poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Kliknul jsem na Marketplace game a napsalo mi to neco jakoze nemuzu stahovat a tenhle kod... Predtim jsem si menil jmeno uctu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 taky jsem to kdysi mel, byla to nejaka nahodna chyba co jsem se docet, druhej den mi ti uz jelo v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domingster
Zdravím, prosím vás neví někdo co to je za chybu??? 8b010010 Najednou mi to napsal z ničeho nic xbox...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.