Chico Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ahoj chtěl bych se zeptat chci si koupit nový xbox 360 --> http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-250gb-d203057.htm tak bych se chtěl zeptat jestli půjde fleshnout když bude úplně nová?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The.ZERO Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ne nepujde flashnout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chico Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 A proc? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 protoze ma jinou mechaniku nez predchozi xbox 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chico Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Takže prostě koupit starší xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Nebo vyčkat než se to flešerům podaří překonat, já bych být tebou počkal tak měsíc, jestli nic, tak bych šel do "FAT" verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chico Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Tak jo já si počkám :)) tak díky :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The.ZERO Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 mesic xD...ty ses srandista...tohle je novej xbox predpokladam ze bude mit mechaniku hitachi ktera nepujde prolomit ani vymenou za nejakou liteonku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chico Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Tak já si počkám a nebo pak druhá možnost PS3 :) ale nevím co vy na to xbox 360 nebo ps3??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The.ZERO Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ps3 je mnohem komplikovanejsi musel by sis sehnat ps3 s firmwarem 3.55 a nebo niz.Hrozi bricknuti konzole.Jinak si tam stazene hry nezahrajes! Pokavat budes kupovat neco noveho jses asi na mrtvym bode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The.ZERO Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Jednoduse nekde kup arcade nebo elite xbox.Nech flashnout a mas po starostech.Urcite v nejakym kamenym obchodu maj jeste tyhle fat xboxe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Jednoduse nekde kup arcade nebo elite xbox.Nech flashnout a mas po starostech.Urcite v nejakym kamenym obchodu maj jeste tyhle fat xboxe. Už je dávno nemají - jedině koupit od někoho . Tady na foru v bazárku jsou docela cenově zajímavé koupě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MEGIl_ Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Pokud pujdeš do starší, kup si hlavně revizi Jasper :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 mesic xD...ty ses srandista...tohle je novej xbox predpokladam ze bude mit mechaniku hitachi ktera nepujde prolomit ani vymenou za nejakou liteonku ale už by to mohly prolomit slibovaly to už před 3 měsícema a furt se v tom štouraj a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chico Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 ale už by to mohly prolomit slibovaly to už před 3 měsícema a furt se v tom štouraj a nic Mám tu ještě jeden dotaz :) když mi flashnou xbox aby mi šly pálenky atd.. tak jestli mi nezruší záruku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 je to v poho dá se vrátit stock firm a plombu sundaj fénem jinak myslim že to stejně moc nekontrolujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The.ZERO Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 na flash mechaniky nepotrebujes ani sundavat plombu.Sunda se jen faceplate a vysune mechanika,plomba se neporusi.Ale fenem to jde taky.Na youtube jsou oba navody.Jen staci sdelit flasherovi ze chces nekam hodit zalohu origo firmwaru.A ses kdyztak pripravenej na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chico Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ou díky hoši kdyžtak pak někoho sehnat ještě okolo České Lípy :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Svacina: a na to že při flashi netřeba rozebírat xko a že mechaniku jen vysuneš si přišel jak? oddělej si někdy ten faceplate a koukni jak je ta mechanika velká, tu nevysuneš ani náhodou už jen pro to že je přišroubovaná. kdyby to šlo jenom tak v vysouvat nemuseli by tam tu plombu dávat vůbec. btw pokud jsem nezaspal dobu tak se z liteonky nedá vytáhnou záloha origo fw, maximálně dvd klíč, takže když to dáš flashovat a pak se ti xko podělá, na reklamaci bude muset s flashem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Raczek:počkej stock firm se dá normálně stanout z netu a vrátit voběd :D :to je nějaká kravina nějakej link jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chico Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Hele a neexistuje na xbox něco stejného jako na ps2 jako je Free McBoot atd..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Hele a neexistuje na xbox něco stejného jako na ps2 jako je Free McBoot atd..? Neexistuje . Kdyby něco takového šlo , tak by se nemusel vymýšlet flash , nemyslíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chico Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Sorry já se zajimám o xbox poprvé :) já měl doma PSP a PS2 a stačilo mi to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 svacina ma novou techniku flashe :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azashaq Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Muze mi nekdo poradit jak zjistim, kterou z mechanik mam ve svem slimu mam? Diky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Muze mi nekdo poradit jak zjistim, kterou z mechanik mam ve svem slimu mam? Diky .) http://console-forum.net/tema/118949-xbox-360-s-4gb-verze?p=1071408#post1071408 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chico
Ahoj chtěl bych se zeptat chci si koupit nový xbox 360 --> http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-250gb-d203057.htm tak bych se chtěl zeptat jestli půjde fleshnout když bude úplně nová??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
25 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.