Tazcz Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Hledám někoho kdo by se mnou prošel na Veterána Special Ops...Už jen trofeje z tohodle mi chybí na Platinu. Za jakoukoliv pomoc předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 zrovna delam spec ops taky takze jsem k dispozici, nick Paris_CZ84, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Březen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Poslal jsem ti Friend Request. Můžu každý den v pracovním týdnu tak nějak navečer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Ok, ja sem zrovna na vysce na ps3 budu az zitra, tento tyden muzu zitra, ctvrtek a patek k veceru....tak snad to stihnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.