Killzoor Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Čau já mam problém s hrou left 4 dead ja mam stahn.... verzi a já když ji zapnu tak je tam ukazka a potom se to vypne a ukáže se že je problem s clientem v knihovně prosím poradte děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 muzes byt konkretnejsi? Treba jakou verzi mas stahloua ce presne to hazi za chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Březen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 S týhle stránky jsem to našel http://tracker.cztorrent.net/torrent/left-4-dead-2-video-navod-na-crack/69352 a stahl a hazí my to za chybu že se něco pokazilo client.dll a že to není v knihovně nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 tak opis nazev toho .dll souboru do googlu, pravdepodobne ti to najde odkaz na stazeni, stahni a nainstaluj....melo by to pomoct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Březen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 mužu vás poprosit já nevim jakej prosím poradte jake client.dll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vostoq Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Kup můj steam account a nemusíš tohle řešit :D Teď beze srandy... client.dll stáhneš někde na netu, jednoduše to dej do google- client.dll download a najdeš to ;) pak to hodíš do složky kde je hra... teoreticky by to pak mělo fachat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Březen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 kdybych měl být přesnější tak my to píše Could not get client.dll interface from library client Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Březen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Cracknul jsi to spravne? Vyzkousej fixy. pokud nepomuze stahni znova hru odjinud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.