Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Crysis 2 - mrznutie

taurus

Otázka

...po dvoch dnoch hrania, mi pri dosiahnuti checkpointu hra zamrzne, tak, ze konzolu musim natvrdo vypnut.....ked ju znovu spustim a chcem pokracovat od poslednej pozicie,hra po nacitani zostane zamrznuta.....stava sa mi to v misii "Laboratorna krysa".....ale aj na zaciatku som to raz postrehol....disk neni poskodeny...skusal som aj preinstalovat game data...predtym sa mi nikdy nic podobne nestalo....este niekto s podobnym problemom?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ok,dakujem za trefnu odpoved, ale skor cakam, ze mi niekto pomoze....

Mě se jednou v tomto levelu stalo, že jsem se objevil u checkpointu ve výtahu, který nešel otevřít, tak jsem musel jet celý level znova. Ale pokud se ti něco seká na konkrétním místě pořád, máš buď pirátskou verzi nebo chybný disk. V prvním případě doporučuju koupi legální kopie, ve druhém reklamaci u prodejce. Hru jsem již dohrál a bez problémů (krom toho jednoho checkpointu).

Odkaz ke komentáři

• 0

No, ono se to u checkpointů vždycky "sekne", ale ani ne na vteřinu. Aspoň jsem věděl, že se mi ukládá pozice, nijak mě to nevadilo (takhle se "seká" víc her při ukládání), ale že mi hra vyloženě spadla, to ne.

Jinak jsem našel pár češtinářských chyb u CZ verze, ale nic závažného. Překladatelům zjevně často chyběl kontext a překládali jen texty v Excelové tabulce bez znalosti hry, takže někdy hra píše "seskočit" místo "vyskočit" (když se máte dostat nahoru, ne dolů).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu