jirka.jiricek Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Ahoj, hledal jsem tu dlouho ale nic jsem nenašel tak se teda zeptám..neukamenujte mě hned :-D. Mám Xbox 360 Slim s 4gb HDD zakoupené v Prosinci 2010. - MRF Date je 2010-08-06 jak zjistím jakou mám verzi jestli 9 nebo 02? popř. i mechaniku...?? Děkuju za každou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 29, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 http://www.flashxbox.sk/flash_xbox_slim.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirka.jiricek Odesláno Březen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 lite-on 0225 :/ děkuju..hodně jsi mi pomohl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Lite On Dg16d4s s FW 0225 podla (nie je moj web): http://www.flashxbox.sk/aku-mam-mechaniku-v-xboxe/#mfr_date_msg EDIT: romeno rychlejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirka.jiricek Odesláno Březen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Díky moc..máte u mě Thanks...užitečný stránky obě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Díky moc..máte u mě Thanks...užitečný stránky obě :-) Ono to je vlastne to iste, ale po upravach a modernizacie...na jednom slovenskom fore je admin Sleepy, dal si peknu pracu na tom webe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 S najvacsim rozdielom, ze Trezzor-ov odkaz, bude vzdy aktualny, ten IMG sa uz nebude aktulizovat . (pravdepodobne ;). Musime pockat na zapis do 0225 a CFW. Snad coskoro... Mozes byt rad, ze to je aspon 0225, uz sa coraz castejsie objavuje Hitachi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jirka.jiricek
Ahoj, hledal jsem tu dlouho ale nic jsem nenašel tak se teda zeptám..neukamenujte mě hned :-D.
Mám Xbox 360 Slim s 4gb HDD zakoupené v Prosinci 2010.
- MRF Date je 2010-08-06
jak zjistím jakou mám verzi jestli 9 nebo 02? popř. i mechaniku...??
Děkuju za každou odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.