icecheat Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Ahoj, chtěl bych upozornit na uživatele "motik" http://console-forum.net/uzivatel/20740-motik se kterým jsem si domluvil výměnu mého xboxu: http://console-forum.net/tema/118405-p-v-xbox-360 za jeho psp go: http://console-forum.net/tema/113836-v-psp-go psal mi, že ho poslal 23.3., do dnes nedorazil, můj xbox už má doma a vesele si prohlíží zde posty o flashi xboxu apod. a na moje výzvy nereaguje, do dnes mi neodpovídá ani neposlal lístek z pošty, vím že je to moje chyba, dlouho jsem váhal jestli poslat, on se oháněl že má feedback a je na foru i delší čas, ale bohužel prd platný. No nic, ale rozhodně to nenechám jen tak a budu to řešit! Jen mu ho neflašujte a nedělejte s ním obchody, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 A proto máte takové věci řešit přes aukro,kde máte pak obrovskou naději že o nic nepříjdete když se něco pohnojí.Teď mu tak akorád můžes jít rozbit hubu a doufat že neměří dva metry a nemá 100 kg. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 dej mu na feedback negativ nahlaš to sem: http://console-forum.net/tema/104158-nahlasovani-podvodniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 A proto máte takové věci řešit přes aukro,kde máte pak obrovskou naději že o nic nepříjdete když se něco pohnojí.Teď mu tak akorád můžes jít rozbit hubu a doufat že neměří dva metry a nemá 100 kg. ;) Dobrej vtip :D (Pro natvrdle. Vtip je to protoze pokud vas na aukru nekdo podvede, tak v 90% sve penize uz nikdy neuvidite :) ) Nejjistejsi varianta je v takovem pripade osobni predani. Kazdopadne nyni je nejlepsi vyridit si to osobne nebo podat trestni oznameni - kdyz uz pro nic, tak alespon aby ten clovek z toho mel problemy a priste si to rozmyslel, zda bude ochcavat ostatni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Přesně tak. Aukro není bezpečný. Přišla jsem o litra a myslíte že mi s tím nějak pomohli? NE!! Pořád jen posílali emaily s tím ,že se mám pokusit dohodnout a že tomu dotyčnému posílají upozornění. A trestní oznámení? Taky na nic, při malé částce to nebudou nijak moc hrotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motik Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 ?? nevím co to má znamet ,ale já PSP a mobil poslal.. akorát je na poště jak doručí .. né na mě . Dnes jsem dojel ze slovenska.. ( termály ) proto jsem neodpovídal na emaily, Pm apod. a jelikož mám pořád zaplý PC tak sem byl online všude.. Edit : doufám že ti to zítra dojde.. (mělo by to nejspíš..) můžu ještě zavolat na poštu, ale ti asi nic nezmění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adlik Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Přesně tak. Aukro není bezpečný. Přišla jsem o litra a myslíte že mi s tím nějak pomohli? NE!! Pořád jen posílali emaily s tím ,že se mám pokusit dohodnout a že tomu dotyčnému posílají upozornění. A trestní oznámení? Taky na nic, při malé částce to nebudou nijak moc hrotit Hrotit nehrotit, jde o to, jestli to do měsíce pro nedostatek důkazů neodloží... když ne, tak by mělo Aukro peníze vrátit... Edit : doufám že ti to zítra dojde.. (mělo by to nejspíš..) můžu ještě zavolat na poštu, ale ti asi nic nezmění Tak pokud máš podací lístek, mělo by to bejt dohledatelný poměrně snadno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motik Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 na tom jejich webu je napsáno : Zásilka podána dne 23.03.2011 na poště 687 35 - Záhorovice. Zásilka přepravována k dodací poště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 29, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Doporucene to dohledat nejde , jedine pokud to posilal jako obchodni balik . Ale naskenovat ten podaci listek nebo vyfotit by nebylo naskodu myslim . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motik Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 klidně vyfotím.. není problém ale dávat ho sem nebudu hodím to ice... do PM nebo na mail.. každopádně to poslané je.. a že to ještě nedošlo za to já nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Tak mu posli treba do mailu nebo pm primo ten kod at si to muze overit sam ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 29, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Je pravda ze pokud to bylo poslane 23.3. a dnes je 29.3. ze panikari ice jeste celkem zbytecne . nekdy jde balik i pres tyden (tim myslim pracovni tyden) . Ale pokud to byl ten obchodni balik nebo neco takovyho , musi to posta dorucit v pracovni dny do 48 hodin tusim . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motik Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Já nevím jak to je na tej poště.. ale posílal jsem to 23.3 což byla středa.. no a pokud to nedorazilo do víkendu tak nejpozději tento týden.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 jj icecheat resi veci moc ukvapene, nekdy je opravdu na vine jen a jen posta. Ba dokonce reklamovat zasilku na poste je mozne nejdrive az po 14 pracovnich dnech od poslani, takze tohle je opravdu velmi unahlene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icecheat Odesláno Březen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 aaa, :) jestli jsi to opravdu poslal, tak mi prosím pošli ten lístek, nebo jen ten kod, jinak psal jsem ti na foru i na mail neodpovídal jsi a to jsi byl online a prohlížel jsi si forum, pokud opravdu dorazí, tak se ti omluvím, klidně veřejně! díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stradalse Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 jenom kalí vodu lidi je to podvodník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motik Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 dobrá nafotím lístek ( zase z iphonu ) a večer pošlu .. teď si asi pujdu chvíli lehnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stradalse Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 tak at pošle kopii lístku že to odesal a má klid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stradalse Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 nemachruj že s iphonu-jinak kdybys to poslal tak už ten lístek dávno dotyčný má ale kdo nepošle tak jen okecává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icecheat Odesláno Březen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 klidně napiš jen to číslo sem o nic nejde, není to nic tajnýho, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stradalse Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 hele máš na nějp přece adresu tak za ním dojed a at ti to vrátí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icecheat Odesláno Březen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 ja vím, když se to v něm nepohne, tak přijedu, mám i fb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motik Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Stradalse : ty seš nějak moc chytrej né? jinak už to máš poslané.. jak sem psal.. mělo by ti to přijít zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icecheat Odesláno Březen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 dobře, uvidíme zítra, to číslo doufám že mi do večera pošle, jinak kdyby to byla pravda a ty jsi podvodník, tak doufám, že se v tobě pohne svědomí a buď opravdu pošleš co jsi slíbil, nebo mi pošleš zpět ten xbox :) nebo budu muset přijet, neznám tě, třeba ti je 13let, tak alespon dostaneš doma výprask :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icecheat Odesláno Březen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 tak motik my poslal fotky lístku, jak říkal a opravdu dával zásilku 23.3., takže doufám, že dorazí, jinak jak jsem psal, opravdu jsem měl strach, že mě ignoruje, protože když jsem mu napsal mail i sz a nereagoval, přitom jsem viděl jak si prohlíží forum, ale asi to byla nějaká chyba jak říkal motik že byl online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.