ccinkyda Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Ahoj, mam menší problém s touto hrou, prosil bych o radu...mám flash LT+ a nejnovější Dashboard...nedavno jsem dohrál hru Bulletstorm která potřebovala update který jsem nainstaloval a ted mi nejde spustit tato hra a ani žádná jiná která má ochranu AP 2.5...někde jsem tu četl že to stačí znova project ABGX-kem a znovu vypálit...to jsem udělal ale stejně to nejde spustit ani když jsem to nainstaloval na HDD..nevíte co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 smazáno ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 ................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.