wally Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2011 prosim o pomoc nejde mi spustit eboot.pbp..mam psp go s frw 6.35 heknuty se sukkiri demo plus vlozeny prometheus loader..iso a cso hry mi jdou ale eboot ne..at ho vlozim kam chci proste nic..dekuju za navod pro lamu.:wohow: Citovat
danek731733 Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2011 EBOOT.PBP musis dat do nejake slozky. Př eboot k 6.35 PRO - Slozka 635PRO a vnem eboot nemuzes ho dat jen tak volne! Jo a sukkiri demo je pekne zastarale si stahni 6.35 PRO-B3!!! Ma tam zabudovany m33 driver a Sony driver a nepotrebujes k nemu ISO Loader! (EBOOT.PBP se dava do ms0:/PSP/GAME/<nazev homebrew> ) Citovat
wally Odesláno Březen 31, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 EBOOT.PBP musis dat do nejake slozky. Př eboot k 6.35 PRO - Slozka 635PRO a vnem eboot nemuzes ho dat jen tak volne!Jo a sukkiri demo je pekne zastarale si stahni 6.35 PRO-B3!!! Ma tam zabudovany m33 driver a Sony driver a nepotrebujes k nemu ISO Loader! (EBOOT.PBP se dava do ms0:/PSP/GAME/<nazev homebrew> ) diky moc..uz mi to slape tak jak ma:cheesygrin: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.