wally Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 prosim o pomoc nejde mi spustit eboot.pbp..mam psp go s frw 6.35 heknuty se sukkiri demo plus vlozeny prometheus loader..iso a cso hry mi jdou ale eboot ne..at ho vlozim kam chci proste nic..dekuju za navod pro lamu.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danek731733 Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 EBOOT.PBP musis dat do nejake slozky. Př eboot k 6.35 PRO - Slozka 635PRO a vnem eboot nemuzes ho dat jen tak volne! Jo a sukkiri demo je pekne zastarale si stahni 6.35 PRO-B3!!! Ma tam zabudovany m33 driver a Sony driver a nepotrebujes k nemu ISO Loader! (EBOOT.PBP se dava do ms0:/PSP/GAME/<nazev homebrew> ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wally Odesláno Březen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 EBOOT.PBP musis dat do nejake slozky. Př eboot k 6.35 PRO - Slozka 635PRO a vnem eboot nemuzes ho dat jen tak volne!Jo a sukkiri demo je pekne zastarale si stahni 6.35 PRO-B3!!! Ma tam zabudovany m33 driver a Sony driver a nepotrebujes k nemu ISO Loader! (EBOOT.PBP se dava do ms0:/PSP/GAME/<nazev homebrew> ) diky moc..uz mi to slape tak jak ma:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.