Hurtak Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 Prosim o pomoc.....Vubec mi nejde prohlizec ja na nej kliknu a nabehne modra obrazovka a neco to tam pise a do prohlizace se vubec nedostanu musim restartovat psp... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 A co ti to tam pise? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hurtak Odesláno Září 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 V anglictine tam je Setting information is corrupted. Press the O button to repair and restore default settings. Akorat ze ja nic zmacknout nemuzu....pomuze jenom restart a je to tam jeste asi v dalsich 11 jazycich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 nepouzival si revomer na flash0?? nemenil sis XMB??? muze to bejt chyba ve flash0 pameti, pokud si tma neco menil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hurtak Odesláno Září 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Toho jsem si vzdycky bal takze do flash ani xmb jsem nikdy nemenil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 tak to jedine reinstal FW... nic jinyho nevidim.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 setting information? tak zkus nejprve v menu dat restore default settings bo jak to tam je... samo ti to tam radi.. staci umet trosku EN ze? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hurtak
Prosim o pomoc.....Vubec mi nejde prohlizec ja na nej kliknu a nabehne modra obrazovka a neco to tam pise a do prohlizace se vubec nedostanu musim restartovat psp... :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts