Hurtak Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Odesláno Září 7, 2007 Prosim o pomoc.....Vubec mi nejde prohlizec ja na nej kliknu a nabehne modra obrazovka a neco to tam pise a do prohlizace se vubec nedostanu musim restartovat psp... :(
0 Hurtak Odesláno Září 8, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 8, 2007 V anglictine tam je Setting information is corrupted. Press the O button to repair and restore default settings. Akorat ze ja nic zmacknout nemuzu....pomuze jenom restart a je to tam jeste asi v dalsich 11 jazycich
0 exist Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Odesláno Září 8, 2007 nepouzival si revomer na flash0?? nemenil sis XMB??? muze to bejt chyba ve flash0 pameti, pokud si tma neco menil
0 Hurtak Odesláno Září 8, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 8, 2007 Toho jsem si vzdycky bal takze do flash ani xmb jsem nikdy nemenil....
0 exist Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Odesláno Září 8, 2007 tak to jedine reinstal FW... nic jinyho nevidim.. ;)
0 Anonymous_ Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Odesláno Září 8, 2007 setting information? tak zkus nejprve v menu dat restore default settings bo jak to tam je... samo ti to tam radi.. staci umet trosku EN ze? :)
Otázka
Hurtak
Prosim o pomoc.....Vubec mi nejde prohlizec ja na nej kliknu a nabehne modra obrazovka a neco to tam pise a do prohlizace se vubec nedostanu musim restartovat psp... :(
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts