h3ko Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Prosím vás lidi...Když mám flashnutou samsung konzoli už dlouho, tak rozjedu i hry s AP2.5 ochranou? Protože v sobě nemaj něaky kravinky? nebo co to je? :) a nebo musim mit nejnovější flash normalně? =) Ja jen jestli jsem to pochopil dobre =) tak dyžtak díky za odpovědi =):D cenim =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 původní, čili nevyměněná samsung mechanika nepodporuje AP2.5 takže jestli jsi nedělal tzv. spoof mech a máš ji tam už z výroby, měl by jsi správně rozjet i hry s AP2.5. CFW LT+ a jeho novější verze na samsung mech. nejsou, prý nejsou třeba z důvodů, které jsem uvedl na začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h3ko Odesláno Březen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 OK tak díky moc =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.