roarbb Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 V novom irshell 3.61 sa nedajú prehrávať ISO ?? keď dám spustiť iso hru tak mi to zamrzne a psp sa vypne. Mohol by mi to niekto vysvetliť alebo robím ničo zle? dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vortex Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Za to může poslední aktualizace firmwaru 3.52 M33. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roarbb Odesláno Září 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 jj už som sa dočítal na nete ... 3.52-4 M33 a irshell nejdu dokopy ... velmi nestabilna kombinacia ... dufam ze to rýchlo updatnu aby to slo v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 jj už som sa dočítal na nete ... 3.52-4 M33 a irshell nejdu dokopy ... velmi nestabilna kombinacia ... dufam ze to rýchlo updatnu aby to slo v pohodecoze jak nestabilna vchni tu furt melou jakej je to supr CFW:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roarbb Odesláno Září 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 ale mi tu hovoríme o irshell ako o nestabilnom nie o FW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 ISA musíš spouštět z irShellu pro 3.52, ne 1.50. Ještě by to možná chtělo mít plugin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 me isa z irshellu fachaj v poho na 4 updatu.. zadnej. problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roarbb Odesláno Září 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Tak dnes vyšiel ten update ... je to iRShell 3.62 New Features: - Now fully compatible with Team M33 3.52-3 & 3.52-4 CFWs. Takže exist neviem o čom si hovoril? Lebo mi sme sa tu bavili o CF 3.52 M33-4 + iRShell 3.61 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
roarbb
V novom irshell 3.61 sa nedajú prehrávať ISO ?? keď dám spustiť iso hru tak mi to zamrzne a psp sa vypne. Mohol by mi to niekto vysvetliť alebo robím ničo zle? dakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts