rada Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 chtěl jsem se zeptat jestli existuje program do pc kde bych si mohl vybrat z českejch programů a koukat na ně po netu .(chtěl bych hlavně čt4 sport,primu,čt24 existuje něco takového???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 1. Myslim ze to sem ani nepatri 2. Myslim ze ne protoze bys musel mit TV kartu co ja vim tak de jenom ocko prehravat jako online po netu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngerCZ Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 ee, jde takhle i nova, ct1,2, mozna i prima, ted nevim.... Daval to sem driv zda se mi ze mischoo. Mozna to tu nekde bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 togregor Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 jj kdyz sem to hledal tak sem to taky uz nenasel :lol: ale vim ze to tu bylo a normalne se to dalo pustit pres mediaplayer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirka71 Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Po netu jde CT1-CT4 ale jen vybrany programy koukni sem.Nova a Prima maji jen archiv online vysilani ne.A pocitej s velkym prenosem dat jde streaming nebo jak se to pise:lol: taky jde po netu hodne radii.Ja posloucham radio city a kiss delta A jako program existuje treba nexus radio.Ale po pouziti pluginu to jde i na winampu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Září 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 no díky ale kdyby jste to někdy našly tak moc díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rada
chtěl jsem se zeptat jestli existuje program do pc kde bych si mohl vybrat z českejch programů a koukat na ně po netu .(chtěl bych hlavně čt4 sport,primu,čt24
existuje něco takového????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts