Domingster Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat zda-li jdou kopírovat filmy a videa z USB Flash do XBOXU a kdyžtak jak. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 zkopírovat z flešky nejdou - jen přehrávat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Březen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Takže není způsob jak dostat filmy na HDD do XBOXU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Březen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 A ještě by mě zajímalo jestli mi půjdou alespoň pouštět filmy z externího HDD... Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 A ještě by mě zajímalo jestli mi půjdou alespoň pouštět filmy z externího HDD... Díky... Z externího HDD jako z flešky . EDIT : HDD ale musí být naformátovaný FAT 32 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest drunkys Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 pozor externí HDD jako máš na pc..tak to nedáš přes xbox já jsem to zkoušel a nic.takže jen origoš k xku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 pozor externí HDD jako máš na pc..tak to nedáš přes xbox já jsem to zkoušel a nic.takže jen origoš k xku Já jsem to z externího HDD nezkoušel protože ho mám v NTFS - jen jsem přehrával filmy ve formátu .avi z flešky . Ale teoreticky pokud bude HDD naformátovaný ve FAT 32 , tak to musí xbox vzít . Možná že jsi měl HDD naformátovaný v NTFS a proto ti to nešlo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest drunkys Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Já jsem to z externího HDD nezkoušel protože ho mám v NTFS - jen jsem přehrával filmy ve formátu .avi z flešky . Ale teoreticky pokud bude HDD naformátovaný ve FAT 32 , tak to musí xbox vzít . Možná že jsi měl HDD naformátovaný v NTFS a proto ti to nešlo . No možný to je.bohužel už ten externí nemám abych to znova vyzkoušel.škoda že ho nemám,zajímalo by mě jestli by šlo ukládat savy,a i hry stejně jako na fleshku.já to ted takhle dělám.i když mám 8gb.tak tam jednu dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 No možný to je.bohužel už ten externí nemám abych to znova vyzkoušel.škoda že ho nemám,zajímalo by mě jestli by šlo ukládat savy,a i hry stejně jako na fleshku.já to ted takhle dělám.i když mám 8gb.tak tam jednu dám Moje chyba , že jsem nenapsal , že musí být naformátovaný ve FAT 32 - jinak ho xbox nepřečte . Ale profily , savy i instalaci her je možné na externí HDD také , ale musí se v xboxu pro tyto účely naformátovat ve formátu FATX . Použít se ale dá jen 16 GB z celkové kapacity HDD zbytek se může použít na normální účely v PC ( ve formátu FAT 32 , nebo NTFS ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelva007 Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 pokud je ve fat32 tak to jde,na hry a savy lze vyuzit jen 16GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest drunkys Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Moje chyba , že jsem nenapsal , že musí být naformátovaný ve FAT 32 - jinak ho xbox nepřečte . Ale profily , savy i instalaci her je možné na externí HDD také , ale musí se v xboxu pro tyto účely naformátovat ve formátu FATX . Použít se ale dá jen 16 GB z celkové kapacity HDD zbytek se může použít na normální účely v PC ( ve formátu FAT 32 , nebo NTFS ) aha,tak díky za info.měl jsem 500gb takže by mito stejně těch 16gb bylo zbytečný tam dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Březen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Dobře díky. Ale de mi o to jestli když budu mít třeba 250 GB disk, tak jestli to z něj bude xbox alespoň číst. Nebo jinak nevím jak udělat aby četl jen 16 GB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelva007 Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 16GB si vytvoris v menu x boxu,se zbytkem si pak v pc delej co chces,ja mam 500gb,podporovane multimedialni soubory cist bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Já nevím,když si ex. HDD sformátuju na FAT32 tak mi zůstane jen 136GB,ale když si ho sformátuju na NTFS tak mám zase 500GB :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalbudha Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 ja mam externi HDD jako pevny disk k xku a funguje mi i do PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelva007 Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Já nevím,když si ex. HDD sformátuju na FAT32 tak mi zůstane jen 136GB,ale když si ho sformátuju na NTFS tak mám zase 500GB :-/ tak to je divny,mne kapacita zustane stejna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest drunkys Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Já nevím,když si ex. HDD sformátuju na FAT32 tak mi zůstane jen 136GB,ale když si ho sformátuju na NTFS tak mám zase 500GB :-/no ale zase to máš jen na přehrávání videa a hudby?nebo na tech 136gb jedeš i hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 no ale zase to máš jen na přehrávání videa a hudby?nebo na tech 136gb jedeš i hry? Instalovat hry jdou jen na těch 16 GB , které se naformátují v xboxu na FATX . Už to tady bylo několikrát napsáno . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domingster
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda-li jdou kopírovat filmy a videa z USB Flash do XBOXU a kdyžtak jak. Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.