StonEk Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2011 stáhl jsem na iphone 2G 3.1.3 whited00r 4.3 aplikačku české sms a když dám odeslat tak me to hodí na appstore. ? co stím? Citovat
Lentilek2 Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2011 cracky nefungujou,nevim jakou ochranu použili,ale děla to každemu,jedině koupit ;) Citovat
StonEk Odesláno Březen 30, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 30, 2011 kurna....jak si zmenim ucet abych si mohl nastavit paypal? mám tam myslím bez ůčtu, takže nemůžu vubec nic nakupovat.... Citovat
Lentilek2 Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 najed na česke SMS v appstoru,dej buy,napiš sve heslo a jmeno,a pak ti to napiše,že namáš info o kreditni kartě,a ty ho tam napíšeš Citovat
penguin Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 Nekupuj TO! Ten program je na h***o. Odesílání sms trvá až 30s., a na Vodafone odejte tak cca 1sms z 10ti. Psal jsem několik dotazů na výrobce programu a dopadl jsem jako ostatní - prostě nekomunikují. Hlavně že inkasují. Doporučuji stránku m.gibosms.cz. Rozhodně spolehlivější řešení bez placení. Penguin Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.