Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc s iphonem 3GS :-( nevím co mám dělat

Woozzi

Otázka

Dnes jsem si nainstaloval iTunes a připojil jsem iPhona k notebooku. Po přesunutí pár písniček mi to hodilo možnost upgradeovat si firmware, tak jsem dal ANO. a když byla instalace skoro u konce, hodilo to chybu, a jediné co můj mobil ted dokáže je to, že na displeji je zobrazen usb kabel, který směřuje k logu pro iTunes. Mobil nijak jinak nereaguje :-(. a ani ,,restornout,, to nejde :(. prosím, pomožte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Dnes jsem si nainstaloval iTunes a připojil jsem iPhona k notebooku. Po přesunutí pár písniček mi to hodilo možnost upgradeovat si firmware, tak jsem dal ANO. a když byla instalace skoro u konce, hodilo to chybu, a jediné co můj mobil ted dokáže je to, že na displeji je zobrazen usb kabel, který směřuje k logu pro iTunes. Mobil nijak jinak nereaguje :-(. a ani ,,restornout,, to nejde :(. prosím, pomožte

tak hod mobil do DFU modu(najdes treba na youtube jak se to dela) a pak zkus dat restore :)

Odkaz ke komentáři

• 0
koukal jsem na jeden návod, ale tam něco říkají o nějakým BlackRain či co

to uz je Jailbreak...kdyz delas JB tak se tohle taky dela....tak udelej jen to DFU a s pripojenym v PC(nebo i bez nej) a pak ho tam dej a zapni itunes a ono ti to samo rekne ze mas iphone v restore modu...pak udelej restore no....a uvidis :)

Treba to jde i jinak...ale to ted nevim

Odkaz ke komentáři

• 0

ten blackra1n je jenom na 3.1.2 snad a ten ti pomůže když mas iP blokovanej......ja bych dal ten iphone do recovery modu (zmačkneš home tlačítko a budeš držet připojiš iphone k pc a furt drž to tlačítko dokud ti nevyběhne itunes a řekně že našel iphone v recovery modu a pak můžeš udělat restore....

nebo bež sem tam ti pomůžou...http://forum.iphone.cz/viewforum.php?f=27

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu