Maximo Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Poraďte prosím nekdo. Chtěl bych změnit FirmWare v mém PSP. Mám FW 2,71 a chtěl bych tam nějaký z CustomFirmWarů. Poraďte prosím jak na to. Nechtěl bych Brick tak se raději radím s vámi. Desku mám bez TA. Děkuji předem všem co mi pomohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 nomg...zajed do tutoriálu tak to je jednoduše vysvětlené...a jak se budeš řídít přesně toho co tam je napsané tak nebrickneš...a kdyby náhodou jo(spíš ne) tak je tu tekken90:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 hele napis mi na ICQ..jestli chces..udelame to..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Maximo
Poraďte prosím nekdo. Chtěl bych změnit FirmWare v mém PSP. Mám FW 2,71 a chtěl bych tam nějaký z CustomFirmWarů. Poraďte prosím jak na to. Nechtěl bych Brick tak se raději radím s vámi. Desku mám bez TA. Děkuji předem všem co mi pomohou.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts