qOOp Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat, když mám originální hru Call of Duty Black Ops a flashnutej xbox, můžu hrát zombie mod po netu beze strachu že mi zablokujou xbox live? A nebo přes internet poznaj i když mám origo hru ale flasnutej xbox? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 To, že máš originální hru na to nemá vliv a hrozba banu závisí na tom, jaký máš v xboxu flash :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 James XR: Není pravda S originálkama bylo vždycky bezpečný hrát, xbox nikdy nerozeznával sámotný flash. Ale pořád je nejjistější mít nějnovější flash LT+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Tak jak je možný že při poslední ban wave dostaly ban i lidi co nikdy nebyli na live s palenkou? Lezly tam jen s origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 original obsahuje vsetko co ma obsahovat zalozna kopia takze by to malo byt safe, zalezi ale na tom aku verziu FW mas a ci bola menena mechanika ... zalezi aj na tom co bolo hrane na xboxe a ci nema flag moje odporucanie: najnovsi flash LT+ 1.1, original mechanika (resp. rovnaka verzia), hry kontrolovane cez abgx360 s SSv2/SSv3 (resp. originalka) a mozes kludne spat ;-) novy dashboard update na live -> pockat na vyjadrenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Tak jak je možný že při poslední ban wave dostaly ban i lidi co nikdy nebyli na live s palenkou? Lezly tam jen s origo. Poněvadž nemusíš být na Live, aby xbox poznal pirátskou verzi. Když konzole něco takovýho zaznamená, tak to v ní prostě zůstane a až se připojíš na Live, tak o tobě "podá hlášení"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 donnybsc Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Ahoj kdyz hraju online starsi hry je to vetsi sance ze nedostanu ban nez s novejsimi nebo je to uplne jedno ? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Poněvadž nemusíš být na Live, aby xbox poznal pirátskou verzi. Když konzole něco takovýho zaznamená, tak to v ní prostě zůstane a až se připojíš na Live, tak o tobě "podá hlášení"... Takže je to přecijenom jedno jestly člověk hraje na live s origo nebo palenejma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Takže je to přecijenom jedno jestly člověk hraje na live s origo nebo palenejma. To podstatný, na čem záleží, je kontrolovat si důkladně pálený hry, nehrát pro jistotu nic, co není v databázi ABGX. A taky rozhodně nehrát před datem vydání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
qOOp
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, když mám originální hru Call of Duty Black Ops a flashnutej xbox, můžu hrát zombie mod po netu beze strachu že mi zablokujou xbox live? A nebo přes internet poznaj i když mám origo hru ale flasnutej xbox?
Díky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.