Sir_Georgos Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Zdravim, mel jsem pspcko pripojene k notebooku asi tri dny v kuse (nepouzival jsem ho).....ted jsem ho zkusil zapnout ale vubec nereaguje.....baterka vybita byt nemuze....nevim co s tim, prosim poradte dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Tos ho měl ty tři dny celou dobu zaplý? Power kontrolka je taky mrtvá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papek449 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Zdravim, mel jsem pspcko pripojene k notebooku asi tri dny v kuse (nepouzival jsem ho).....ted jsem ho zkusil zapnout ale vubec nereaguje.....baterka vybita byt nemuze....nevim co s tim, prosim poradte dik. použi resetovací tlačítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 použi resetovací tlačítko Wot :roll:? Od kdy má PSP resetovací tlačítko:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.