Moderators romeno Odesláno Březen 31, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Ahoj , delam takovy pruzkum ohledne xboxlive . Vim ze je tu hodne uzivatelu co ma xbox tak kdo chce odpovezte nasledovne . Prispevek bude vypadat takto : Jsem pripojen na xbox live : ano/ne (u ne uvedte duvod proc) Mam Gold ucet : ano/ne (u ne uvedte duvod) Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : ano/ne (u ne uvedte duvod) Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu : ano/ne Diky predem za odpovedi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Ahoj Jsem pripojen na xbox live : ne (jelikoz je to anglicky tak nemam proc tam bejt) Mam Gold ucet : ne (odpoved bod 1) Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : ne (to same odpoved bod 1) Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu : ne (ale kinect sem koupil:-DDD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na xbox live : ano Mam Gold ucet : ano Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : ano Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu :ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na xbox live : ano Mam Gold ucet : ano (kupuju po měsíci) Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : ne ( při zakládání jsme si dal US účet a zůstal jsem u něho) Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu : ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na xbox live : ano Mam Gold ucet : ano Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : ne (Xlive mam mesic) Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu : ano (koupě proběhla v únoru) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na xbox live : ano Mam Gold ucet : ano Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : ano i ne ... migroval jsem až v prosinci ale migroval jsem :) Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu : ne, xbox jsem měl už daleko dříve btw: romeno, nezaložíš tenhle topic i co se týče PSN? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na xbox live : ano Mam Gold ucet : ano Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : Ano Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu : ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na xbox live : ano Mam Gold ucet : ano Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : ano (bohuzel) Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu :ne Btw, ta naketa je divna, ty odpovedi se zaroven nevylucuji, a jde pritom vybrat jen jedna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 31, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 To mas pravdu s tim hlasovanim , ale tam je to spis orientacni . Dulezite jsou ty posty , az tu bude hodne odpovedi tak to nejak sesumiruju do nejake tabulky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na xbox live : ano Mam Gold ucet : ano Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : ano Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu : ne (kinect mám, xbox už mám delší dobu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.