Moderators romeno Odesláno Březen 31, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 Ahoj , delam takovy pruzkum ohledne xboxlive . Vim ze je tu hodne uzivatelu co ma xbox tak kdo chce odpovezte nasledovne . Prispevek bude vypadat takto : Jsem pripojen na xbox live : ano/ne (u ne uvedte duvod proc) Mam Gold ucet : ano/ne (u ne uvedte duvod) Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : ano/ne (u ne uvedte duvod) Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu : ano/ne Diky predem za odpovedi :) Citovat
jaccomo Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 Ahoj Jsem pripojen na xbox live : ne (jelikoz je to anglicky tak nemam proc tam bejt) Mam Gold ucet : ne (odpoved bod 1) Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : ne (to same odpoved bod 1) Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu : ne (ale kinect sem koupil:-DDD) Citovat
Dunky Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na xbox live : ano Mam Gold ucet : ano Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : ano Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu :ne Citovat
neocar Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na xbox live : ano Mam Gold ucet : ano (kupuju po měsíci) Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : ne ( při zakládání jsme si dal US účet a zůstal jsem u něho) Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu : ne Citovat
ekRa Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na xbox live : ano Mam Gold ucet : ano Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : ne (Xlive mam mesic) Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu : ano (koupě proběhla v únoru) :) Citovat
rockyzz Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na xbox live : ano Mam Gold ucet : ano Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : ano i ne ... migroval jsem až v prosinci ale migroval jsem :) Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu : ne, xbox jsem měl už daleko dříve btw: romeno, nezaložíš tenhle topic i co se týče PSN? :) Citovat
Gax883 Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na xbox live : ano Mam Gold ucet : ano Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : Ano Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu : ne Citovat
DeSmond Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na xbox live : ano Mam Gold ucet : ano Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : ano (bohuzel) Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu :ne Btw, ta naketa je divna, ty odpovedi se zaroven nevylucuji, a jde pritom vybrat jen jedna... Citovat
Moderators romeno Odesláno Březen 31, 2011 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 To mas pravdu s tim hlasovanim , ale tam je to spis orientacni . Dulezite jsou ty posty , az tu bude hodne odpovedi tak to nejak sesumiruju do nejake tabulky . Citovat
TheChoosenOne13 Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 Jsem pripojen na xbox live : ano Mam Gold ucet : ano Migroval jsem ted v listopadu na CZ live : ano Kupovali jste si ted v listopadu xbox kvuli kinectu : ne (kinect mám, xbox už mám delší dobu) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.