varinek Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 ORIGINALNI POST NA http://ps3haxcz.freeforums.org Kmeaw se chystá - ve velice blízké budoucnosti, vydat svůj nový CFW - Kmeaw 3.55 s integrovanou podporou Linux Dual Boot na základě novinek od Grafa... Kmeaw citace: Přemýšlel jsem o CFW, který má integrovaný bootOS. Při zapnutí PS3 budete mít možnost jednoduše si vybrat mezi Linuxem a GameOS . Není to těžké ale nedávno jsem četl grafovi novinky, že se chystá vykonat stejný úkol. Tak nevím, jestli po takovém CFW ode mě, bude poptávka. Také jsem dostal bootos-installer a lv2patcher záplaty od anonymního hackea, který jestě přidal 3.15/3.41 podporu. Chystám se to sloučit do mého kódu a vydat další verzi. Pokud máte nějaké nápady, co byste chtěli mít, prosím, sdělte je mně. Nejnovejsi zpravy z PS3HAX sceny ZDE na mem foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yokodrift Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Dual boot urcite v PS3 chybí!!!!!!!!!!Ja jsem urcite pro,konzoli to posouva nekam jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.