varinek Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 ORIGINALNI POST NA http://ps3haxcz.freeforums.org Kmeaw se chystá - ve velice blízké budoucnosti, vydat svůj nový CFW - Kmeaw 3.55 s integrovanou podporou Linux Dual Boot na základě novinek od Grafa... Kmeaw citace: Přemýšlel jsem o CFW, který má integrovaný bootOS. Při zapnutí PS3 budete mít možnost jednoduše si vybrat mezi Linuxem a GameOS . Není to těžké ale nedávno jsem četl grafovi novinky, že se chystá vykonat stejný úkol. Tak nevím, jestli po takovém CFW ode mě, bude poptávka. Také jsem dostal bootos-installer a lv2patcher záplaty od anonymního hackea, který jestě přidal 3.15/3.41 podporu. Chystám se to sloučit do mého kódu a vydat další verzi. Pokud máte nějaké nápady, co byste chtěli mít, prosím, sdělte je mně. Nejnovejsi zpravy z PS3HAX sceny ZDE na mem foru. Citovat
yokodrift Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2011 Dual boot urcite v PS3 chybí!!!!!!!!!!Ja jsem urcite pro,konzoli to posouva nekam jinam. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.