MacaFCB Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Cau chci se zeptat jestli vubec bude nekdy CWF 3.56 vim ze v 3.56 je velka ochrana a nejvetsi hackery pozavirali. Kazdy den cekam kdy ho vydaji nebo o nem padne zminka ale ono uz dlouho nic a kdyz uz neco tak je to fake. Osobne si myslim ze posledni CFW je 3.55 na ktery se uz bohuzel nedostanu:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Tak klice hackeri maji a CFW 3.56 taky, ale nevidaji ho verejnosti, kvuli SONY. Klice na 3.60 by meli byt zanedlouho taky ale zase kvuli tomu co by jim nejpis SONY udelala, tak nic na verejnost nevidaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacaFCB Odesláno Březen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 nebo taky takhle no ono taky by se mi nechtelo nic davat na net kdyby mi za to hrozil kriminal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikee1468626096 Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Cau chci se zeptat jestli vubec bude nekdy CWF 3.56 vim ze v 3.56 je velka ochrana a nejvetsi hackery pozavirali. Kazdy den cekam kdy ho vydaji nebo o nem padne zminka ale ono uz dlouho nic a kdyz uz neco tak je to fake. Osobne si myslim ze posledni CFW je 3.55 na ktery se uz bohuzel nedostanu:roll: jsem na tom naprosto stejně, každej den koukam na informace a nic....existuje 1000 zpusobu, jak dostat cwf 3,56 na net anonymně, pokud ho už teda maji.Koupil jsem si playstation přes aukro, kvuli tomu, abych si stahl nějakou hru a dřiv, než jsem tomu rozuměl jsem aktivně upgradoval z 3,55 na 3,56, abych si stahl nějaky dema a pak zjistim skutečnost. Takže závěr je, že se NIKDY nedočkáme? To mužu hodit playstationa do hajzlu, nebudu kupovat předraženy hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.