Domingster Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Neví někdo, co mám dělat v levelu kde čouhá ze země nějaká nestvůra která vypouští z huby nějaký jiný nestvůry? Už jsem do ní vystřílel skoro všechny náboje co jsem měl a nic.:roll::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Březen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Řekl bych tak 4.-5. level že to je. Fakt by se mi hodila rada. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 To dnes nikdo neumi pouzivat google? :) http://www.abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&id_hry=0000009466 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 prostě použiješ kladivo úsvitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Březen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jo díky. Já ho sebral ale hned sem ho zahodil protože sem myslel, že v tom nejsou žádný náboje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.