cejen Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 koupil jsem straší X-box a nevím jaký je tam flesh-vzadu je napsané Lite-on 74A1, LT+ W9. Znamená to něco? Půjde mě na tomhle fable III, popř. stačí jen stáhnout a vypálit nebo musím patchnout??Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 to ti měl říct prodávající, na jakou verzi si to nechával flashovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest drunkys Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 koupil jsem straší X-box a nevím jaký je tam flesh-vzadu je napsané Lite-on 74A1, LT+ W9.Znamená to něco? Půjde mě na tomhle fable III, popř. stačí jen stáhnout a vypálit nebo musím patchnout??Diky Tak to je chyba.že ses neinformoval..nic jinýho ti nezbývá než si stáhnout hry a vyzkoušet to!jinak na jaké média,přes jaký program máš tady na forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cejen Odesláno Březen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 fakt díky za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cejen Odesláno Březen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 ja myslel jestli třeba to LT+ není ten novější flesh a to W9 jako wave 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 u LT jsou wave nepodstatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 xboxy nejdou z výroby flashnutý, takže ať znamená LT+ W9 cokoliv, s flashem to společnýho nemá nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Pokud to tam nenapsal flasher. A že bych řekl, že ano, na kupovaných Xboxech nebývá typ mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zemmla Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Ahoj,chtěl bych se zeptat jeslti když mám plno kopií her ,který mám z Číny , půjdou na ten nejnovější typ xboxu360,když bych si tam nechal dát chip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Ahoj,chtěl bych se zeptat jeslti když mám plno kopií her ,který mám z Číny , půjdou na ten nejnovější typ xboxu360,když bych si tam nechal dát chip. Jaké kopie her z Číny ? Můžeš nám to vysvětlit ? O něčem takovém jsem ještě neslyšel . Na xbox se nedá nechat dát chip - jen se nechává udělat flash . Ale na nejnovější xbox ještě není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Prostě pirátská kopie hry akorát je vylisovaná na dvd a zabalená v krabičce takže vypadá jako origo ale spustit jde samozřejmě jen na flashnutým xku. Koukni třeba na dhgate.com, tam je toho hafec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zemmla Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 JJ to je přesně to co myslím :) , ale někde jsem četl ,že jde jak flash tak chip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest drunkys Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 JJ to je přesně to co myslím :) , ale někde jsem četl ,že jde jak flash tak chip... jo to dělali,než přišel FW ted už to nikdo nedělá že ti tam nědo dá čip.hry z číny.musel bys mít konzoli v ntsc regionu.pokud je kupovaná tady tak máš region PAL.a pak ty hry můžeš vyhodit,nebo někomu prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zemmla Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Dík moc za radu,dá se to prodat na Aukru bez postihu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest drunkys Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Dík moc za radu,dá se to prodat na Aukru bez postihu? :D co ted myslíš?hry nebo konzoli??hry ti nedoporučuju pokud to jsou origošky pak ano.ale jestli ne tak bych to neriskoval!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zemmla Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Napsal jsem to špatně, myslel jsem ty vypálené hry.A dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cejen
koupil jsem straší X-box a nevím jaký je tam flesh-vzadu je napsané Lite-on 74A1, LT+ W9.
Znamená to něco? Půjde mě na tomhle fable III, popř. stačí jen stáhnout a vypálit nebo musím patchnout??Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.