Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

vypalování hry

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
koupil jsem straší X-box a nevím jaký je tam flesh-vzadu je napsané Lite-on 74A1, LT+ W9.

Znamená to něco? Půjde mě na tomhle fable III, popř. stačí jen stáhnout a vypálit nebo musím patchnout??Diky

Tak to je chyba.že ses neinformoval..nic jinýho ti nezbývá než si stáhnout hry a vyzkoušet to!jinak na jaké média,přes jaký program máš tady na forum

• 0
Odesláno
Ahoj,chtěl bych se zeptat jeslti když mám plno kopií her ,který mám z Číny , půjdou na ten nejnovější typ xboxu360,když bych si tam nechal dát chip.

Jaké kopie her z Číny ? Můžeš nám to vysvětlit ? O něčem takovém jsem ještě neslyšel . Na xbox se nedá nechat dát chip - jen se nechává udělat flash . Ale na nejnovější xbox ještě není .

• 0
Guest drunkys
Odesláno
JJ to je přesně to co myslím :) , ale někde jsem četl ,že jde jak flash tak chip...

jo to dělali,než přišel FW ted už to nikdo nedělá že ti tam nědo dá čip.hry z číny.musel bys mít konzoli v ntsc regionu.pokud je kupovaná tady tak máš region PAL.a pak ty hry můžeš vyhodit,nebo někomu prodat

• 0
Guest drunkys
Odesláno
Dík moc za radu,dá se to prodat na Aukru bez postihu? :D

co ted myslíš?hry nebo konzoli??hry ti nedoporučuju pokud to jsou origošky pak ano.ale jestli ne tak bych to neriskoval!!!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu