ripecek Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 zdravim:)otec si koupil novej telefon a v krámě mu řekli že se dá stáhnout na netu zvuk do navigace:)já to nikde nemůžu najít :( je tu náký capan který by mi pomohl? děkuji :)8)8)8) Citovat
Kapr Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 zdravim:)otec si koupil novej telefon a v krámě mu řekli že se dá stáhnout na netu zvuk do navigace:)já to nikde nemůžu najít :( je tu náký capan který by mi pomohl? děkuji :)8)8)8) a co je to presne za navigaci? Citovat
ripecek Odesláno Duben 1, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 koupil si ten telefon a a nic tma nedával.. je to v základnim nastavení já se stimdle telefonem neseznámil.. :D řek mi že mu řkeli že se dá nikde stáhnout zvuk do tý navigace no tak já nevim :D tu navigaci už tma měl Citovat
havlbrod Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2011 At si stáhne igo pro android. jsou v tom i zvuky i mapy vše najdeš:-)http://www.google.cz/search?hl=cs&q=igo+my+way+android+download&aq=1&aqi=g10&aql=&oq=igo+my+way+android+ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.