ripecek Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 zdravim:)otec si koupil novej telefon a v krámě mu řekli že se dá stáhnout na netu zvuk do navigace:)já to nikde nemůžu najít :( je tu náký capan který by mi pomohl? děkuji :)8)8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 zdravim:)otec si koupil novej telefon a v krámě mu řekli že se dá stáhnout na netu zvuk do navigace:)já to nikde nemůžu najít :( je tu náký capan který by mi pomohl? děkuji :)8)8)8) a co je to presne za navigaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Duben 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 koupil si ten telefon a a nic tma nedával.. je to v základnim nastavení já se stimdle telefonem neseznámil.. :D řek mi že mu řkeli že se dá nikde stáhnout zvuk do tý navigace no tak já nevim :D tu navigaci už tma měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 At si stáhne igo pro android. jsou v tom i zvuky i mapy vše najdeš:-)http://www.google.cz/search?hl=cs&q=igo+my+way+android+download&aq=1&aqi=g10&aql=&oq=igo+my+way+android+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.