emiral Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Zdravím mam problem u nekterych her ze kdyz je spustim tak mi to jede ale kdyz dam zacit hru tak mi to nacita asi 15min a pak se to cele sekne,ale nektere hry jedou normalne.Mohl by mi stim nekdo pomoct?predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 jaky typ PSP? jaky FW? jaky hry? (UMD/ISO) bez tehle informaci je tvuj popis problemu naprosto nic nerikajici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emiral Odesláno Duben 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 takze PSP:3004 black piano firmware 6,37 hry UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 a hry z karty ti bezi normalne (dejme tomu nejaky demo z PSN nebo tak)? jestli jo tak problem bude patrne v UMD mechanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emiral Odesláno Duben 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 hry na karte nemam jen UMD takze to bude tou mechanikou diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
emiral
Zdravím mam problem u nekterych her ze kdyz je spustim tak mi to jede ale kdyz dam zacit hru tak mi to nacita asi 15min a pak se to cele sekne,ale nektere hry jedou normalne.Mohl by mi stim nekdo pomoct?predem dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.