governante Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Pujdou mě hry s ochranou AP 2.5 když mám flash LT+ ?? Nebo LT+ je jenom pro ochranu wave 9 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Jaaaj, mate v tom zmatok! Wave to ani ochrana ako taka nie je...ochrana je AP2.5 a preto vysiel flash LT+, kde este hry s AP2.5 je potrebne fixnut v abgx na Level3. Wave sa uz neriesilo ani pri prvom LT! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 governante Odesláno Duben 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 takže stačí hru stáhnou, projet přes abgx na level 3 vysmahnout a hra bude funkcní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 j bd fnkční :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 governante Odesláno Duben 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 no a nevadí že mám jenom flash LT+?? dočet jsem se že je i nějaký LT+ 1.1, flash jsem si nechávál dělat začátkem prosince 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 no a nevadí že mám jenom flash LT+?? dočet jsem se že je i nějaký LT+ 1.1, flash jsem si nechávál dělat začátkem prosince 2010. LT+1.1 ma bezproblemove hranie kompatibilnych hier z prveho xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 governante: na LT+ spustis akykolvek wave a AP 2.5 hry -> musis upravit AP 2.5 sektor a spustia sa, lebo inak ti ostane cierna obrazovka. Tu mas postup -> http://www.flashxbox.sk/this-disc-is-unreadable-necitatelne-dvd/#ciernaobrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
governante
Pujdou mě hry s ochranou AP 2.5 když mám flash LT+ ?? Nebo LT+ je jenom pro ochranu wave 9 ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.