Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hlučnost grafické karty/ procesoru

jesusek

Recommended Posts

Zdravím. Mám v PC grafiku MSI N460GTX Hawx Talon Attack a počítač je dost hlučný. Hlavně když hraju hry, tak to hučí jak vysavač. Na webech je psáno, že chlazení je velmi tiché a i hodně lidí tam píše, že grafika neni vůbec slyšet. Myslel jsem, že hlučnost je grafikou, tak nevím. Dál tam mám core i7 se sériovým chladičem. Tak mě napadlo jestli právě on nezpůsobuje tu hlučnost. Má někdo zkušenost s i7čkou nebo popřípadě s tou nvidií?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U me ted hluci hrozne chladic bedny pri startu :)

zkus se kouknout dovnitr :) poznas od ceho jde bordel :) ale je pravda ze kdyz jsem mel PC(stolni a v nem Athlon II X4) tak tam byl taky Boxovej chladic...a ten rval hrozne...

Ale boxovanej Athlon x4 neni hlucnej.Mel jsi asi nejakej spatnej chladic :D

Odkaz ke komentáři

zkus toto.. sosni z msi "msi afterburner" kde si muzes pohrat s nastavenim RPM (otacek) vetraku u karty.. za predpokladu ze ti to ztlumy, vis ze je problem u karty... jeslize ne je problem u boxovaneho chladice i7cky..

btw > k diskuzi nademnou v tuto chvili mam v pc boxovany chladic x4, a muzu rici ze je velice tichy.. (resp. boxovane chladice urazily znacny kus cesty..), nerikam ze chladi nejak perfektne, ale uchladi a je tichy a to je dulezity.. pokud se budu vrhat na OC tak samozrejme chladic vymenim..

Odkaz ke komentáři

U me ted hluci hrozne chladic bedny pri startu :

Ale boxovanej Athlon x4 neni hlucnej.Mel jsi asi nejakej spatnej chladic :D

No nemel kamarad mel to same a stejny :D a v PC se vyznam....zalezi na to cemu rikas neni hlucnej :)

zkus toto.. sosni z msi "msi afterburner" kde si muzes pohrat s nastavenim RPM (otacek) vetraku u karty.. za predpokladu ze ti to ztlumy, vis ze je problem u karty... jeslize ne je problem u boxovaneho chladice i7cky..

btw > k diskuzi nademnou v tuto chvili mam v pc boxovany chladic x4, a muzu rici ze je velice tichy.. (resp. boxovane chladice urazily znacny kus cesty..), nerikam ze chladi nejak perfektne, ale uchladi a je tichy a to je dulezity.. pokud se budu vrhat na OC tak samozrejme chladic vymenim..

zajimava veta v ty zavorce :D :D urazily si tak akorat velky prd...boxovej chladic je od starejch athlonu porad stejnej...jen ma jiny zebrovany o malinko..ale chladi stejne....

mozna jste nemeli zapnuty Cool n Quiet....jinak rve hrozne...ja mam ted jinej...a to je uplne neco jinyho :)

Odkaz ke komentáři

mam tu vedle sebe boxovanej chladic od athlonu x2 4200+ a muzu rict ze ten tak tichej nebyl... krome jineho zebrovani budou mit vetraky i jine loziska.. ;) as takle ti to povim, protoze s boxovanym u ty 4200+ se moc ject nedalo..

Cool n Quiet zaply mam.. a zadnej problem s tim nemam ;) chladice od x4 640 mi posli pod rukama celkem 4.. a se zadnym jsem nemel problem

btw > pokud to nebudes porovnavat s scythem nebo noctuou.. tak jsou i boxovane chladice dostacuji.. ja osobne jsem tu mel Freezera.. ale zadna slava to teda nebyla, potom jsem tu mel od noctuy a ty jsou v pohode, ovsem cenou jsou v uplne jine tride.. ;)

Edit: a jen tak pro tvoje info.. za "tichy" povazuju to kdyz se da vedle toho nerusene spat.. /a v zatezi aby to nervalo/, coz mi prijde jako velice dostacujici.. pokud bych z toho nechtel ani db, tak jedu bud vodnika a nebo pasiv (u levnych a mene vykonnych sestav)

Odkaz ke komentáři

Edit: a jen tak pro tvoje info.. za "tichy" povazuju to kdyz se da vedle toho nerusene spat.. /a v zatezi aby to nervalo/, coz mi prijde jako velice dostacujici.. pokud bych z toho nechtel ani db, tak jedu bud vodnika a nebo pasiv (u levnych a mene vykonnych sestav)

sry za spam ale dobry :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu