rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Ahoj lidičky, tak ode dneška jsem se stal vlastníkem týhle hry a rovnou mě napadlo že bych mohl vytvořit tenhle topic aby jsme se třeba někdy domluvily a zajezdily si, nezapomenu rovnou napsat že by jsme mohli vytvořit i nějaký klub/kluby, ale to by jsme vyřešily až po XLive a tak podobně, tak pište svoje GT at si už co nejdříve zahrajeme! A prosím pište podle mého vzoru, tedy: GT: váš gamertag Headset: Ano/Ne GT: xX forEV3R Xx Headset: Ano /// GT: urnacz Headset: Ano /// GT: PM SGCZ Headset: Ne /// GT: optimaljewel292 Headset: Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 klub "Czech Riders" vás zve k sobě jak nás co nejrychleji najít? stačí si dát seřadit kluby dle vlajek a jet dolu přeci jen czech nebude daleko že? ;-) GT: PM SGCZ Headset:Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puuuma Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 GT: optimaljewel292 Headset: Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezokokotar Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 je ještě ten klub? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Taky by mě zajímalo, v seznamu jsem je neviděl, rád bych k nim šel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezokokotar Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 tak jsem dnes zase hledal nějaký ten klub kde by byly češi... našel a také jsem se přidal do týmu: KADIBOUDA jsme zatím 3 tak pokud by někdo chtěl máme ještě 5 míst volných stačí hledat podle České vlajky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Zdá se,že v česku je TDU2 celkem mrtvé, a klub kadibouda - co to sakra je :D ? Pokud najdem ještě někoho tak vytvořim vlastní klub :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezokokotar Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 pokud budeš zakládat klub tak mi určitě dej vědět pujdu s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 taky se přídávám, nick urnacr, headset mám ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.