rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Ahoj lidičky, tak ode dneška jsem se stal vlastníkem týhle hry a rovnou mě napadlo že bych mohl vytvořit tenhle topic aby jsme se třeba někdy domluvily a zajezdily si, nezapomenu rovnou napsat že by jsme mohli vytvořit i nějaký klub/kluby, ale to by jsme vyřešily až po XLive a tak podobně, tak pište svoje GT at si už co nejdříve zahrajeme! A prosím pište podle mého vzoru, tedy: GT: váš gamertag Headset: Ano/Ne GT: xX forEV3R Xx Headset: Ano /// GT: urnacz Headset: Ano /// GT: PM SGCZ Headset: Ne /// GT: optimaljewel292 Headset: Ne Citovat
SGCZ Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2011 klub "Czech Riders" vás zve k sobě jak nás co nejrychleji najít? stačí si dát seřadit kluby dle vlajek a jet dolu přeci jen czech nebude daleko že? ;-) GT: PM SGCZ Headset:Ne Citovat
Puuuma Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2011 GT: optimaljewel292 Headset: Ne Citovat
rockyzz Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2011 Taky by mě zajímalo, v seznamu jsem je neviděl, rád bych k nim šel... Citovat
dezokokotar Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2011 tak jsem dnes zase hledal nějaký ten klub kde by byly češi... našel a také jsem se přidal do týmu: KADIBOUDA jsme zatím 3 tak pokud by někdo chtěl máme ještě 5 míst volných stačí hledat podle České vlajky Citovat
rockyzz Odesláno Květen 3, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 3, 2011 Zdá se,že v česku je TDU2 celkem mrtvé, a klub kadibouda - co to sakra je :D ? Pokud najdem ještě někoho tak vytvořim vlastní klub :) Citovat
dezokokotar Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2011 pokud budeš zakládat klub tak mi určitě dej vědět pujdu s tebou Citovat
urnacr Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2011 taky se přídávám, nick urnacr, headset mám ;-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.