rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Ahojky lidi, vytvořil jsem tenhle topic pro to aby jsme se navzájem spojily a mohly společně hrát tuto hru MoH 2010, pokud tuto hru vlastníte na xbox a hrajete jí po XBOX LIVE tak neváhejte a napište, pište prosím podle mého vzoru, GT: váš gamertag Headset: Ano/Ne Seznam hráčů GT: xX forEV3R Xx Headset: Ano /// GT: MoffCZ Headset: / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Nechceš ještě založit plants vs zombies komunitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Ne Plants vs. Zombies komunitu opravdu založit nechci... Ale jinak, schánim ted někoho kdo by mi pomohl s posledním ajchem v multiplayeru, jedná se o ajch kdy se mají získat všechny "killstreaky" nebo jak se to v týhle hře jmenuje.... - Alespon 1x, je to docela hardcore protože budu muset bez umírání udělat 400 bodů, což je pokud se nepletu cca 40 obyčejných killů - takže bych to raději "naboostoval". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 tahle trofej je vcelku easy, v hardcore modu se dosahuje nejlip v nejaky combat mission, napr helmand walley tam to jde moc moc moc dobre =) pri hre za us vojaky. Sam sem tam udelal Best score streak - 979 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 979? Ty jsi šílenec :lol: congrats! Díky za radu, Combat Mission - to je jasný, akorát mapu atd jsem nevěděl - no, tak dík, pokusim se! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 samozrejme je potreba umet dobre hrat za snipu, s nim jedinym to jde. No 979 neni nic nenormalniho... predevcirem se mi dokonce stalo i to, mel sem neco kolem 800 k/d 43:0 asi +/- a normalne me kicknuly ze hry :D:D:D:D a to sme byly teprv u druhyho checkpointu, takze to by byla jizda, skoda no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Hhh, já momentálně dodělávám tu classu z SMG kde mam už skoro lvl 12, pak se vrhnu na Snipu.... A nakonec to snad dohraju ten Singl znova na Tier 1, ale vůbec se mi do toho nechce.. (né že by to bylo těžký, ale spíš nudný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 jakej mas nick v moh, abych zkouknul tve stats =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Tady jsou moje stats >> http://mohstats.com/stats_360/xX%20forEV3R%20Xx Takovej průměr, poslední dobou jsem to vůbec nedával ale jinak jsem si to docela "botil" - K/D 1.05 | http://mohstats.com/stats_360/xX%20forEV3R%20Xx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moff Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 MoffCZ http://mohstats.com/stats_360/MoffCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 A co headset? Máš nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moff Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 samozrejme mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.