slavista1974 Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Stáhl jsem si dlc Mafia 2 a nějak nevim,jak to rozjet.Může někdo poradit,jde to vůbec?Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteX360 Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 kdes to stahnul?mas to vubec pro xbox verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slavista1974 Odesláno Duben 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 stáhnul jsem to na megauploadu a je to na xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteX360 Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 aha,popis mi vic tvuj problem proc ti to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slavista1974 Odesláno Duben 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 hodim to na flashku stejně,jako když se dělá dashboard,ale nic se neděje,hledal jsem to všude možně v xboxu,ale nikde jsem to nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteX360 Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 aha,tak v tomhle ti neporadim :( ja vzdycky stahnu hru a prekotroluju ji v ABGX a pak ji vypalim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Na to, aby jsi DLCčko rozjel, musíš mít buď JTAG konzole, nebo se to musí obcházet přes hacknutý profil. Tak jednoduše, jako ty by jsi chtěl, to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slavista1974 Odesláno Duben 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 aha,tak to jsem netušil,ještě by mně zajímalo co to je ta JTAG konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 to není ta JTAG konzole, ale ten JTAG konzole. Konzole se musí rozebrat, něco se na ni musí napájet, potom se v ní něco přehraje a pak to už spustí snad všechno. Nemůžeš s tím pak chodit na Live. Jen musíš mít určitý starší model konzole a starý dashboard, aby se to dalo udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Abych nezakladal dlasi tema mam taky otazku na dlc Poběžími tento dlc http://www.alza.cz/xbox-360-mafia-ii-dlc-pack-datadisk-cz-d225514.htm#video na česke verzi mafie 2 nebo to nevadi jestli by to bylo v anglictine ten dlc? Mam to cenu kupovat?? Jak je to dlouhe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalbudha Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 a jak se hackne ten profil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The.ZERO Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Musis mit 2 ovladace,u DLC musi bejt profil no a druhym ovladacem se na ten profil prihlasis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalbudha Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 A nemuzete sem dat presny navod jak udelat a odkaz na to dlc prosim prosim :) mam 3 ovladace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Vsak to udelej jak Svacina pise ne ? ( Ty **** Co to mas za buřtika jako avatar :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalbudha Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 a to se tam ma da na fleshku nebo muzu na externi HDD ktery pouzivam jako HDD k xku (neres jenom jsem to tam nekde odklikal co mi to ukazovalo :) jak se to da zmenit?v nastaveni avataru?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
slavista1974
Stáhl jsem si dlc Mafia 2 a nějak nevim,jak to rozjet.Může někdo poradit,jde to vůbec?Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.