kejsi Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Cau shanim 4 lidi pro spolecnou koupi teto hry na PSN. 1. kejsi 2. Nexikar 3. Readdy_B 4. 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Na kolik vychází jeden slot ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 tusim ze cena je stejna jako u ratcheta, takze 80,- ale jeste to zkontroluju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 nikoho nelaka hrat si na rytire a zachranovat princezny? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 uz jsme 2! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 nene, už jsme tři:-). Nechcete někdo za 60,- Stacking, hodně originální a zábavná adventurka, nevím proč, ale připomíná mi trochu LBP, i když je z pohledu třetí osoby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 no tak lidi, 100 shlednuti topicu a jsme jen 3 ?! :D :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 tak chlapi, Castle Crashers je pecka, jde i ve dvou na jedné obrazovce...ještě lepší než Fat Princess! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 přesně zkuste si demo je na store. jde to až ve 4řech lidech, tak šup do toho..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Asi víc lidí nebude nemáte aspon někdo volnej slot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 ale bude, musime verit :D kdyz prijde jeste jeden, tak to koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Květen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 tak za chvili budeme mit PSN online, mozna i Store...tak me napadlo oprasit tohle tema :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 sup s tim nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubico Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 jdu do toho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 stále bych chtěl:)takže počítej semnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 takže ještě jeden a kupujem, ne? to to trvá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Tak jak to s timhle vypadá, chtěl bych to hrát s mladou, kluci ještě to chcete? ať je nás 5 a mužem hrát je to super hra zkuste si demo...pro dva a víc super i pro jednoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 ja bych sel do toho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 tak jsme 4 já nevim jak na tom kejsi je jestli to chce ještě koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 chlapi zatim ne, jestli chcete, tak si to kupte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 šel bych do toho s váma, jestli máte eště místo. Akorát nevim jak to chodí, tak by mě někdo musel zasvětit : ) EDIT: mě tam kreditka nejdem takže ja to koupit nemužu : / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Je někdo kdo by to mohl koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 já klidně, pár PSN účtů jsem už kvůli podobným společným koupím zakládal, už je nás 5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 no já jo..semnou počítej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Taky mám zájem, ale jestli na to budem čekat 14 dní tak si to seženu nejspíš sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.