filip2142 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Prosím pomozte již delší dobu se snažím rozjet shift 2 s upraveným ebotem.bin a nic vzdy jen černá obrazovka dělá mi u vetšiny her z externího hdd díky za pomoc.:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sepacek Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Musíš mít vložený nějaký disk,spouštím to v multimanovi přes select + x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 myslím že tohle asi ví:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 jj vím vyřešeno stáhnutá bd emuace zapoměl jsem to zde napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
filip2142
Prosím pomozte již delší dobu se snažím rozjet shift 2 s upraveným ebotem.bin a nic vzdy jen černá obrazovka dělá mi u vetšiny her z externího hdd díky za pomoc.:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts