baresacek Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 chtel bych si koupit xbox 360 slim 250gb a zajimalo by me jestli bych mohl hrát hry přes internet moc tomu nerozumím a jestli ano tak jestli bych to musel platit dekuji predem za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 hrát hry můžeš ale po zaregistrování(ůžeš takhle zaregistrovat 3 lidi tzn 3 měsíce zdarma) na Xbox Live máš 1 měsíc gold zdarma a po uplynuí musíš zaplatit za další používání mimo téma: já taky hodlám ted kupovat 250 kde ho budeš kupovat ty? há našel za 6000kč na playcentru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 baresacek Odesláno Duben 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 koukal jsem na Datartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 baresacek Odesláno Duben 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 takze kdyz budu chtit hrat pres net tak si budu muset koupit live gold ?chapu to dobre první 3 mesíce zadarma a pak uz platit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 ty bueš kupovat kinect bundle? protože jinou 250 jsem tam nenašel jj a s tím live to chápeš dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
baresacek
chtel bych si koupit xbox 360 slim 250gb a zajimalo by me jestli bych mohl hrát hry přes internet moc tomu nerozumím a jestli ano tak jestli bych to musel platit dekuji predem za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.