CH3ZZER Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Zdar lidi prosim rád bych aby jste jsem prosím psali jestli už vyšel downgrade na FW 6.37 doufam že jsem budete psát aktualňe novinky jak to vypadá...myslíte že něco výjde? nebo už něco je? hoďte jsem nejaký aktuální linky :) díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 momentalne nelze. jestli nekdy pujde to zavisi na tom jestli nekdo prijde na nejakou diru nebo zpusob jak spustit exploit. to muze bejt zejtra nebo taky nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CH3ZZER Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 no,tak doufám že něco vyjde protože jsem si updatoval psp na 6.37 a pak mi kámoši řekli že jsem vůl a mohl jsem hrát hry z netu atd.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Čekni: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011030014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CH3ZZER Odesláno Duben 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Zkoušel jsem to a nejak me to hodí pak zase ve formatu .iso nevíte co s tím? a když to iso dám do psp tak to ukazuje jen corrupted data... :/ pls help lidi nekdo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 pokud mas 6.37 tak to je firmware kterej iso spoustet NEUMI, zadnym zpusobem. pomoci tamtoho programu muzes ISO mensi nez 728mb predelat na podepsanej eboot, kterej pak ve slozce hodis do ms0:/PSP/GAME/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CH3ZZER Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Aha :( díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasz Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 ale i tak 728mb je dobry ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CH3ZZER Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 no jo jenze me nejde to zmenit na ten eboot nebo to musim jak? ja myslel ze se to prevede automaticky nebo co :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 precti si co je u toho programu napsany... ISO musis dat do stejny slozky jako ten .exe, po spusteni to odkliknes a cekas. pokud to ISO splnuje pozadavek na velikost tak ti to program automaticky prevede na eboot a podepise. podepsanej eboot pak najdes ve slozce ∼/iso2eboot/PSP/GAME/nazevhry odkud celou slozku "nazevhry" prekopirujes do ms0:/PSP/GAME/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CH3ZZER Odesláno Duben 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 no jo jenze v ty slozce pak je zase normalne iso uplne stejny... zkousel jsem to na hre killzone.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 na MS nekopirujes zadny ISO ale ten prekonvertovanej eboot ve slozce... ofw 6.37 nedokaze zadnym zpusobem ISO spustit (navic ISO se napr. v 6.35pro dava uplne jinam nez ebooty) je uz nevim jak to vysvetlit vic polopaticky -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CH3ZZER Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 a kde teda najdu ten eboot? :D protoze ve slozce PSP/GAME/ je jen to samy iso... mam to prepsat na eboot nebo jak? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 v PSP/GAME/ nikdy ISO mit nemuzes, ani v pocitaci ani na MS znova si precti tohle http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011030014 ISO ti zustane v C:/.../iso2eboot/ (odkud spoustis i ten .exe soubor) nove vytvorenej eboot se ti pak udela v C:/.../iso2eboot/PSP/GAME/nazevhry slozku "nazevhry", kde je prekonvertovanej a podepsanej eboot pak celou nakopirujes do ms0:/PSP/GAME/ jeste jednou opakuju ze ISO musi mit <728MB, jinak se ti zadnej eboot nevytvori protoze s zadnym vetsim souborem to proste momentalne nefunguje. btw divim se zes vubec prisel na to jak zalozit thread na foru, tohle je totiz jednodussi, lol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CH3ZZER Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 ja vim :D ale rikam ze tam mam furt to samy uplne stejny ISO :D nevim co to je proc to tak je ale je to tak a kdyz to konvertuju ta k mi to hodi ze nakej fake_np neco prestal pracovat tak dam neodesilat a pak se objevi slozka a v tom je slozka nazev hry a zase to samy iso :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CH3ZZER Odesláno Duben 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 nene...554mb... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Téma vyřešeno jak vidím. Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts