Ringo Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Ahoj mám problém s kopírováním ISO hry (LBP). Stáhl jsem si rar, ve kterém bylo PSP_GAME a UMD_DATA složky. Po té jsem je přetáhl do složky ISO v mé PSP a když jsem zkoušel zpustit vůbec mě to nenašlo LBP. Jinak mám 5.03 prometheus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Jéžiš to nebyl rar to bylo iso ty si to si otevřel takže to logicky nepůjde hoď to tam celý jak si to stáhnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 do slozky ISO logicky kopirujes jen .iso soubor, zadny dalsi foldery. >ve widlich si zapni zobrazovani pripon souboru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 To že to otvíráš ve WinRARu neznamená, že to i .RAR soubor je - může se v něm otvírat třeba i to .ISO a při otevření tam máš i tu napsanou koncovku, viz. příklad: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.