valibuk1 Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Zdravim, poradí mi někdo kam mám nahrát 6.35 PRO-B, zkoušel jsem ho dát v PSP všude možně, ale vůbec neni vidět. Na fóru už to někdo řešil, ale poradil si sám a neřekl kam to nahrál. Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Na kartě složka PSP v té složce složka GAME a tak tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valibuk1 Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Na kartě složka PSP v té složce složka GAME a tak tam... Tak tam jsem už to měl a nic :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sedmi1468625578 Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Co máš za PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Tohle se nahrává jen do ms0:/PSP/GAME/ (včetně složky s EBOOTem samozřejmě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valibuk1 Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 PSP 3004 fw 6.35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valibuk1 Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Tak chyba někde na mé straně. Znovu jsem rozbalil soubor s CFW a nahrál podle rady a vše už šlape. Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
valibuk1
Zdravim, poradí mi někdo kam mám nahrát 6.35 PRO-B, zkoušel jsem ho dát v PSP všude možně, ale vůbec neni vidět. Na fóru už to někdo řešil, ale poradil si sám a neřekl kam to nahrál. Díky za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.