Kartmen Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Zdravim.. mam psp ktere kdyz napojim na nabiječku tak nereaguje.. skousel jsem vic nabiječek a nic.. jde baterii nabijet jinak nez prez kabel primo do PSP?? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Pomoci USB kabelu Settings/System settings/USB Charge On :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kartmen Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 to musim nastavit primo v psp? baterka je death.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 to musim nastavit primo v psp .... Presne tak .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefko1468626374 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 skus vymenit baterku, mal som ten isty problem, kupil som PSP cez internet a mi ho nenabijalo, ked som dal inu baterku ( od kamosa ) tak slo aj nabijalo, predajca sa mi ospravedlnil a poslal mi novu baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.