wojan Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Custe potreboval bych poradit mam fw 3.52 m33-4 no a nechce se mi strkat umd do mechaniky kdyz chci spustit naky ISO a tak bych potreboval napsat jak to mam nastavit v recovery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Custe potreboval bych poradit mam fw 3.52 m33-4 no a nechce se mi strkat umd do mechaniky kdyz chci spustit naky ISO a tak bych potreboval napsat jak to mam nastavit v recovery. :lol: když nejseš schopnej to najít...tak ti to napíšu Recovery® -> configuration -> UMD mode nastav na m33 Driver -NO UMD- ale nefunguje to u všech her! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kylle Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 nebo si nastav sony driver,ten by měl u všech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 nebo si nastav sony driver,ten by měl u všech... no sice jsem ho eště nezkoušel...ale myslim že m33 toho zvládne víc:blink: PS: já UMD požívám pořád:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wojan
Custe potreboval bych poradit mam fw 3.52 m33-4 no a nechce se mi strkat umd do mechaniky kdyz chci spustit naky ISO a tak bych potreboval napsat jak to mam nastavit v recovery.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts