kasal Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Zdravim hledam lidi kdo semnou koupi hru Mass effect 2 . Cena je 1 570 kc takze kazdej da 315Kc. http://www.youtube.com/watch?v=PlTUorApZ6c Mam kreditku takze muzu zaplatit ja :D :arrow: Seznam 1. vaok-cz (zaplatil//) 2 canava (zaplatil) 3 seth123 (zaplatil//) 4 Tiger 5 trotlos( zaplatil) Zatim plno :D ted 1 nahradnika :D info o platbe mate v pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Duben 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 sup lidi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Máš pm, tak když tak dej vědět.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 sup jeden clovek :)) co by mnel zajem napiste kasalovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 no tak jak to vypadá ?? já už to taky zaplatil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Ahoj dozvedel jsem se ze Kasal nemuze hru koupit tak ja to dnes koupim a kdo ma zajem at se mi ozve po SZ. Volne budou prozatim 3 sloty. Pokud odpadne zajemce na 5 dam info. Jeste jsem prodej slotu neresil tak snad bude vse OK :-) Aby v tom nebyl zmatek koupim to vcetne DLC Arrival Cena 352,- ?/5 1. trotlos / koupeno 2. ? cekam na vyjadreni 3. deepthroat / zaplaceno / Id odesláno / dekuji 4. Jeniczech / zaplaceno / Id odesláno / dekuji 5. canava / zaplaceno / Id odesláno / dekuji diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Pokud to bude i s Arrival tak mam zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Já bych do toho určitě taky šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkl Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 sem schopen za jeden slot nabidnout Dungeon hunter alliance nebo GoW collection :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.