Artom Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Zdravím,neví někdo proč mi zamrzá pc. Když třeba surfuji po netu (Firefox) tak se mi buď :na malou chvíli zamrzne pc,nebo se uplně sekne a pomůže jen restart ale potom je to stejne. Ve hrách je to stejné. Pc: Processor:AMD x4 GF:R4890 OC Ram:2x2GB Kingmax Zakl.: Asus Zdroj:Forton 700W Začalo mi to dělat teprve včera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 6, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Zkus otestovat HDD , je mozne ze je vadny , taky mi to delalo a musel jsem reklamovat HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Zkus otestovat HDD , je mozne ze je vadny , taky mi to delalo a musel jsem reklamovat HDD. Jo taky si myslím,nevíš pls čím to otestovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 6, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Uz presne nevim jak se jmenoval ten program cim jsem to testoval . Ale vetsinou ma vyrobce na svych strankach . Seagete napr. http://www.seagate.com/www/en-us/support/downloads/seatools Zkus ho , mel by fungovat i na jine disky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Sakra štve mě to.Ja mám právě 2 disky.Jeden 80 GB a druhej nedávno kupovanej 500gb Seagate.Ale po chvilce se to sekne jen občas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 6, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 No me to udelalo u Seagetu 160 gb po cca roce a trictvrte . Na disk je nastesti zaruka 3 roky . Byla tam chyba ve vyhledavani (disk nevedel kde hledat) proto se to i vzdycky seklo a pak nic , reinstaloval sem tak 5x . Jeste me napada , Windows 7 maji defeautne nastavene po 20 ti minutach necinosti vypnout pevne disky , v nastaveni napajeni . Zkus to zrusit , treba to pomuze . Ale prvni to otestuj , jestli ti to vyhodi nejakou chybu pak neni co resit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Ten test mi hlasi nejakou chybu v long Generic ale v Short ne Ja mam win 7.A ten disk moc nepoužívám,mam tam jen hry a nějaké programy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Tak to byl problem v mem starem 80GB diskem.Mel vadne 3 sektory.Jinak jsem dal u win 7 vlastnosti disku a tam nastroj na opravu disku a ted vse jede jak ma.I kdyz vim ze HDD pujde brzo do kose :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Artom
Zdravím,neví někdo proč mi zamrzá pc.
Když třeba surfuji po netu (Firefox) tak se mi buď :na malou chvíli zamrzne pc,nebo se uplně sekne a pomůže jen restart ale potom je to stejne.
Ve hrách je to stejné.
Pc:
Processor:AMD x4
GF:R4890 OC
Ram:2x2GB Kingmax
Zakl.: Asus
Zdroj:Forton 700W
Začalo mi to dělat teprve včera.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.