silhavyD Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 před měsícem jsem si stahl HBL a šlapalo v pohodě ale ted kdyz to spustim tak se psp sekne a samo se vipne nevite co s tim :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 proc pouzivas HBL? pokud teda nemas nejnovejsi firmware... pro 6.35 a nizsi existujou podepsany HENy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silhavyD Odesláno Duben 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 mam FW6.37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 aha no tak v tom pripade pro zacatek HBL smazat a nainstalovat znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silhavyD Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 uz jsem zkousel ale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 a ciste nahodou UMD v mechanice nemas? me pomahalo vyndat a zmenit v nastaveni UMD cache, pak uz se PSP nevypinalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silhavyD Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 nevipne se ale HBL se nenačte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silhavyD Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 a psp se sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
silhavyD
před měsícem jsem si stahl HBL a šlapalo v pohodě ale ted kdyz to spustim tak se psp sekne a samo se vipne nevite co s tim
:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.